Jarle Hus og Carina Kvamme foran BARmoen
Jarle Hus og Carina Kvamme foran BARmoen

Skyvoss

En presentasjon

Publisert Sist oppdatert

For dere som ikke har hørt om oss, vi driver butikk på selveste Voss!

Her får du tak i fallskjermutstyr, vi har veldig mye kjekt på lur!

Det er ikke enkelt å vite hva man trenger, og hvorfor det koster så mye penger!

I en jungel av utstyr har vi gjort det enkelt for deg å krysse den barriere, Jarle har nemlig valgt å gjøre dette til sin karriere.

Med kunnskap og erfaring over mange år, skal han sørge for at det er de beste varer du får!

Prisen du betaler baseres på kvalitet, ta hjelm som eksempel, der hode er prioritet.

Spre det gode ord til dine venner, det er fortsatt mange der ute vi ikke kjenner.

De fleste hoppfelt i Norge er sesongbasert, men vi stenger ikke ned før alle varene er levert.

Lurer du fortsatt, og ikke klar for å ta steget bestill, besøk oss da vel, og vi hjelpe deg vil!

Så fra rim på høyt nivå, til en mer saklig update:

Covid har vært en utfordring for oss alle. Skyvoss har to år på rad forsøkt å planlegge Norges Turné, men dessverre så har vi ikke hatt muligheten til å besøke alle hoppfelt vi ønsket å besøke. Men som det kjente ordtak sier: lukkes det én dør så står det en annen på vidt gap! Vi valgte da å sette søkelyset på hjemmebane. Vi la hodene sammen, og kokkelerte som vi aldri har kokkelert før.

Jarle sitter klar til betjening
Jarle sitter klar til betjening

Hva ble resultatet?

  • Vi startet BARmoen! En hyggepub med 2 min gange fra Voss fallskjermklubb. Vi synes det er vanvittig kjekt å kunne tilby en hangout plass for både fallskjermhoppere, flyklubb medlemmer, tandemelever, paragliderklubben, og alle som vil joine! Vi håper vi kan få laget både arrangementer og hyggestunder under storsesongene framover :D Gjennom oppstart og sesongen 2021 har vi hatt med oss to artige og ivrige guttaboys som har stått for bartending på høyt nivå! Tusen takk til alle som har hjulpet til med å få dette prosjektet opp å gå! Og til alle dere som har tatt turen innom <3
  • Vi har fått utleie portal! I fjor sendte vi ut et spørreskjema om riggutleie til fallskjermhopperne der ute, og responsen var mega! Ut ifra dette har vi sesongen 2021 satt opp nettside for utleie av blant annet rigg. Vi setter stor pris på tilbakemeldingene deres, og er veldig fornøyd med å ha dette tilbudet til dere gjennom hele året. Det er enkelt, det er forutsigbart, det er sømløst, det er helt konge! Bestill fra sofaen og sikre deg rigg til ditt neste hopp på https://utleie.skyvoss.no/.
  • Vi ansatte to personer som har driftet gearshopen på Voss fallskjermklubb, (her har vi da et lite butikklokale midt i smørøyet av ivrige fallskjermhoppere). I 2021 hadde vi gleden av å ha to serviceinnstilte og hjelpsomme medarbeidere som har stått på og gjort en heidundranes jobb med å holde butikken åpen hver dag gjennom sesongen. Dette har skapt større forutsigbarhet for våre kunder, og absolutt noe vi ønsker å kunne fortsette med!
BARmoen inne
BARmoen inne

Så ja, Skyvoss er utvidet, og det er mye takket være dere! Så tusen takk for at dere bruker oss når det skal handles utstyr. Fortsett å spre det gode budskap til hoppglade mennesker, og sammen skal vi utvikle og stå på! Sammen skaper vi suksess! :D

Skyvoss.no

post@skyvoss.no

@Skyvoss AS @Skyvossbarmoen

BARmoen ute
BARmoen ute
Powered by Labrador CMS