Luke 2: Bergen Fallskjermklubb

Buckle up, for her kommer 2023 fra bakkenivå.

Publisert Sist oppdatert

Bergen Fallskjermklubb ble stiftet i 1970 og holder til i klubbhuset på Bergen Lufthavn Flesland. Flyet vårt, «Malvin», er en flott C182 som flyr oss trofast gjennom hele året! I tillegg til alle de spennende hoppene og fallskjermeventyrene, har Bergen Fallskjermklubb hatt noen ekstra ess i ermet dette året! Buckle up, for her kommer 2023 fra bakkenivå:

Den legendariske Påkeboogien ble for første gang arrangert lokalt i Bergen, en forandring fra tidligere, da arrangementet har blitt arrangert i alle år på Voss. Den lokale varianten viste seg å være en knallsuksess, og det skapte en flott atmosfære for alle involverte. Vi brøt med tradisjonen og brakte Påkeboogie til Bergen, og responsen var ingenting mindre enn fantastisk. Det var et godt gjennomført event, og det markerte en meget god start på året. 

I august fikk vi besøk av en Twin Otter, og det ble en kjempeopplevelse for hele klubben. Vi klarte i denne sammenheng satt sammen en komplett 10-manns formasjon, en ny rekord over kommunen, og til tross for noen utfordringer med stengt luftrom, klarte vi å skape mye moro ut av det. Dette ble også en videoartikkel av denne dagen i Bergensavisen.

Vi har hatt hele 13 nye elever på kurs i år! Og det beste? Elleve av dem er fortsatt aktivt med oss, fulle av iver og klare for nye eventyr i luften. Det er en imponerende statistikk som understreker den voksende lidenskapen for fallskjermhopping i Bergen.

Christian Grevstad har trådt inn i lederposisjonen for totalhoppligaen. Hans ekspertise og engasjement vil utvilsomt bidra til å løfte nivået og entusiasmen i hoppingen i året som kommer.

Og la oss ikke glemme Fredrik Skavlem og Marita Dale, som nå har trådt inn i rollen som nye i3’er, samt Arne Haugland, som har fått en velfortjent i2-lisens. Disse instruktørene vil bidra betydelig til å heve nivået på samtlige i klubben til nye høyder!

Med alt fra våre gamle travere til de nye elevene sitter vi fulle av spenning og fallskjermene klare, og ser frem til å ta imot det kommende året med åpne armer og enda flere uforglemmelige hopp!

Powered by Labrador CMS