En liten oppdatering fra Blue Pelican

Ny mann i formasjonen er André Bach.

Publisert

Som flere har fått med seg så takket vi i januar Iver Amundsgård for følget og lyste ut stilling om ledig plass i laget. Iver var med å ta Norges første VM-medalje i VFS.

Å finne en erstatter for Iver var kort prosess. Etter én prøveflygning kunne vi meddele at vår evidente videomann, selveste André Bach tar en transition i laget og stiger dermed to meter fra hans tidligere videoslot og rett inn i formasjonen!

Med ny utøver i formasjonen på plass, var det viktig å finne en erstatter for André på video. Denne prosessen var minst like kort. Kaptein Derek Broughton tok kontakt med en av Blue Pelican’s tidligere videomenn, Dennis Barstad. Dennis har erfaring på Blue Pelican i 2013 og 2015 -2018. Dennis svarte umiddelbart; «JA!».

Blue Pelican nærmest flyttet inn på MegaFun

Etter at laget ble fulltallige igjen i midten av januar, føles det nesten som vi har bodd på MegaFun. Vi har trent vindtunnell 6 dager i uken. Flere dager er det to økter om dagen. Morgenøktene begynte kl 04:45 i starten, men det ble for drøyt, så vi flyttet treningen til kl 05:45.

I skrivende stund er vi ankommet Skydive Évora, som er ca 1 time øst for Lisboa. Her leier vi flyet på timebasis og hopper ca 25-30 hopp per dag. For de som er interessert i litt nerding og statistikk så sikter vi på ett hopp per 7. minutt.

André gleder seg vanvittig til å komme i gang med VFS fra fly. Vi trener i Evora gjennom hele påsken. Når vi kommer hjem til til Norge, flytter vi rett inn på MegaFun igjen - før vi reiser på ny treningsleir til Portugal i mai.

Tusen takk for støtten

Vi ønsker også å takke våre familier, støttespillere, sponsorer og heiagjeng. Uten dere hadde vi ikke kunnet nå våre mål og drømmer. Vi lover å gi alt vi har på hvert eneste hopp, og gjøre dere stolte!

Vi ser frem til å fortsette å jobbe hardt og forbedre oss som lag og individuelle utøvere. Takk igjen for all støtte, og følg oss gjerne på vår reise.

Vi har instagram og facebook, ta en kikk da vel!

Powered by Labrador CMS