Luke 3: Bodø Fallskjermklubb

Sesongen 2023 fikk en treig start for oss i Bodø Fallskjermklubb.

Publisert Sist oppdatert

Vi rakk så vidt å starte sesongen på hoppfeltet vårt på Rognan Flyplass 13.05 før det ble tidenes værholding med neste hoppdag i Bodø én måned senere den 10.06. I skrivende stund har vi så vidt bikket 300 hopp i Bofsk-statistikken, men vi kan likevel skryte på oss at det har vært et bra år i klubben.

En del av medlemmene reiste fra bobleparkas og nordnorsk vinter til fordel for en litt varmere sesongstart i Zephyrhills i Florida eller Skydive Spain. Flere har også tatt turen nordover innom Midnight Sun Boogie i sommer, og Bofsk’ere har vært å se litt rundt på andre hoppfelt både innenlands og utenlands i år.

Vi har kun kjørt ett grunnkurs i år, med bare to deltakere. Én av disse har attpåtil sikret seg A-lisens, og ny rigg er i produksjon. En gjennomføringsrate på 50% på årets kurs er vi godt fornøyde med!

I år har vi også endelig fått arrangert tandemhopping i klubben igjen, etter flere år uten. Det var tydelig av Bodøværingene har ventet lenge på dette, for det tok litt av i innboksen og plassene ble booket opp i rekordfart. Her må det rettes en stor takk til alle som har bidratt for å få gjennomført dette med både stort og smått – det hadde ikke gått uten dere!

Vi har vært heldige med LN-BLU i år, og pilotene har vært suverene som alltid.

Avrunder med å si tusen, tusen takk til alle som står på og bidrar i klubben! Dere er en fantastisk gjeng, og jeg gleder meg allerede til sesongstart 2024.

 

Powered by Labrador CMS