Emil Landeværn Kristensen over swoop ponden i DZDK, Danmark
Emil Landeværn Kristensen over swoop ponden i DZDK, Danmark

Coronaforedrag del 4

Publisert

Da korona kom, eksploderte bruken av videochat-tjenester. Fallskjermverdenen har ikke vært et unntak. Dette har ført til at en stor menge foredrag, seminarer og møter har blitt publisert online i ettertid. Estlenderen Mikk Sarapik har samlet sammen en lang liste av forskjellige seminarer som har blitt publisert etter at første bølge av koronaviruset traff verden for alvor, i februar/mars 2020. Frittfall har gått gjennom listen, og valgt ut noen til dere. Fjerde kategori ut er CP og skjermflyging. Alle seminarene er på engelsk.

Skydive Landings & How to start Swooping

Skydive Vibes har invitert Brian Germain til å svare på fem ofte stilte spørsmål om skjermflyging. Brian Germain har skrevet bøker om skjermflyging, designet fallskjermer, og reist verden rundt for å holde kurs om skjermflyging

Frickflyers - Skydiving canopy tier list

Frickflyers er et portugisisk freefly lag. De har gått gjennom mange av de mest populære skjermene, og kategorisert dem etter ytelsesnivå.

Frickflyers - How to get into swooping

Frickflyers har også laget en video om hvordan man kan starte med swooping. En disclaimer tidlig i videoen sier klart og tydelig at swooping ikke er noe man bør lære fra internett, men at man skal ta tak i en coach for å få noe ordentlig undervisning. Men denne videoen kan hjelpe til med mental forberedelse, så du lettere kan lære fra en coach på et senere tidspunkt.

Julian Peelman - Engineering the perfect swoop

Julian Peelman har jobbet for NZ Aerosports i 11 år. Firmaet produserer Icarus fallskjermene. Peelman er aeronautisk ingeniør, og har ansvaret for forskning og utvikling av nye skjermer.

Mikk Sarapiks komplette liste over seminarer kan dere finne her: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1JY3p68hsyK_TcPsCySvwxwj17xaz6ynPFF9zjp1GUH0/edit?fbclid=IwAR3WZXvr0E4p73d1AI4sJzSHFIUvrlcIMBWMvd4gu5V2TBhp4TQCho3O1HY#gid=0

Powered by Labrador CMS