Innhopp i vakre Gudvangen.

Ukraina til WC/EM på Voss

Støtt Ukrainsk deltagelse i World Cup/EM i fallskjermhopping som arrangeres på Voss i august. Pengene vil uavkortet gå til til dekning av reise, opphold og kostnader med selve konkurransen.

Publisert Sist oppdatert

I forbindelse med WC/EM i fallskjermhopping på Voss i august i år har vi hatt en ide om å hjelpe et Urainsk lag økonomisk med deltagelsen med tanke på den situasjonen landet befinner seg i. Vi har søkt både NIF (Norges Idrettsforbund) og UDI om støtte, men dessverre med negativt resultat.

Vi ønsker derfor å forsøke å samle inn penger gjennom spleis.no og håper du kan bidra.

Laget vi har kommet i kontakt med (ALIS) har vært en del av fallskjerm miljøet i mange år og kan skilte med gode tidligere meritter. Nåværende situasjon gjør at de ikke får utøvd sin idrett i Ukraina, verken i konkurranse eller treningsøyemed. Det betyr at de må reise til andre steder, og mye av tiden bruker de i Polen.

ALIS bestod tidligere hovedsakelig av personer fra det ukrainske forsvaret, men grunnet den pågående konflikten har to medlemmer dessverre omkommet. De har tidligere representert Ukraina i CISM (militær konkurranse) i blant annet Ungarn og Qatar. Nåværende lag består av to opprinnelige utøvere supplert med tre nye deltakere.

Fallskjerm er en kostbar og ressursskrevende sport. Totalt budsjett for å hente laget til Voss er på kr 165.000. Dette inkluderer reise, opphold og deltakelse for inntil 8 personer (laget pluss reserver og støtteapparat).

Vi håper du har mulighet til å hjelpe oss å bringe Ukraina, Voss og Norge tettere sammen.

Powered by Labrador CMS