Regjerende mestere
Regjerende mestere "FU2020" fra NM på Voss i fjor

Her er FFR-lagene (9)

På NM 2021

Publisert Sist oppdatert

Det er 9 lag påmeldt i freefly rekrutt. Lagpresentasjonen vil bli oppdatert med informasjon og bilder i løpet av NM-uka

Trivium Freefly (Lesja)

Hans Grindstuen, Henning Båtstad, Lars Espeseth

Trivium freefly hadde sin opprinnelse på Bevern 2020 da 3 kærer fra Lesja fallskjermklubb fant ut de ville prøve seg på noe annet enn lavløft. Laget består av Hans Grindstuen, lagets hønemor og oppgitte stakkar. Lars Espeseth. Mannen som alltid klarer å være 2 timer forsinket, en 10min call er en 30min call. Henning Båtstad, lagets altmulig mann og cheeseburger eddy. (Longest yard)

Trivium Freefly
Trivium Freefly

Solo Freefly (NTNU)

Emilie Lyse Olsen, Lisa-Mari Henriksen, Helle Nilsen

Team Standup (Oslo)

Miriam Røykaas, Sophie Bergo Krupica, Rolf Nikolaj Kvinge

Team standup består av Sophie Krupica Bergo og Miriam Røykaas. På kamera har vi Rolf Nikolaj Kvinge, som også er samboeren til Miriam. Målsetningen består av pallplass både under konkurranse og på festen. Vi er et lag med konkurranseinnstinkt og satsningsvilje, men som også har vanskelig for å si nei til en fest eller 10. Vi kan også røpe at vi har fått låne draktene til team butterflies, våre store forbilder i sporten. Og vi hopper draktene med store smil!

Team Standup
Team Standup

Team Maki (Oslo)

Christopher Støle, Amalie Endeve, Rolf Didrik Hexeberg

Team Maki har blitt omtalt i en tidligere artikkel om lag fra OFSK. Laget har hatt 40 treningshopp, og er med på sitt første NM begge to.

Triple Rainbow (Tønsberg)

Ellen Aasgaard, Linda Rasmussen, Sondre Meum

Triple rainbow hadde store ambisjoner, men alt gikk galt med dårlige prioriteringer, så vi syntes det var viktigere med matchende drakter og gadgets enn å trene før NM. Vi er mest opptatt av å vinne festen og være vandrende regnbuer!

Triple Rainbow
Triple Rainbow

Firebrigade (Lesja)

Carita Ranvik, Anna Lisa Klare, Hans Christian Amlie

Firebrigade konkurrerte første gang i 98 og så i 2001. På NM i år tok Anna Lisa klare, Carita Gyldenskog Ranvik og kameramann HC Amlie laget inn i en ny tid. Anna Lisa er lagets ferskeste med 232 hopp, Carita med 740 hopp og HC med 4202 hopp.

Ikke tenk på det (Tønsberg)

Tommy D Christensen, Eivind Kolltveit, Anna Fasting

Tommy skulle egentlig stille med Elias Syslak i FF open. Men Elias måtte trekke seg. Derfor slo Tommy seg sammen med Eivind i stedet. Eivind har vært med på NM i VFS tilbake i tiden. Ambisjonen er å slå Triple Rainbow, og helst få medalje.

SMD (Tønsberg)

Kaja Nedregard, Julia Heimdall-Hansen

UNICORNASAURUS REX (Voss)

Ole-Petter Nyland, Aina Breistein, Sverre Aleksandersen

Laget ble kastet sammen i siste liten. Lagnavnet kommer fra en t-skjorte. Målsetningen for laget er å få mer enn 0 poeng!

Powered by Labrador CMS