Flying Chicks 2023

Endelig pinse og Flying Chicks, årets happening på Æra.

Publisert Sist oppdatert

Den siste snøen på flystripen rakk akkurat å smelte, nytt vannanlegg var på plass og noen av Norges blideste, og flinkeste, kvinnelige organisere var klare til å hoppe med 32 deltakere.

Til tross for at det var kaldt, og noe utfordrende vindforhold, ble det et vellykket arrangement med organisert hopping hver dag. Det ble holdt tracking seminar og A-sert kurs. I tillegg fikk flere av de ferskere deltakerne utført, og godkjent, diverse utsjekkshopp.

Som alltid ble det gjennomført presisjonslandingskonkurranse. Det ligger stor ære i å vinne denne konkurransen, og stemningen var til å ta og føle på. Vinnerlaget, Carita og Jake, knuste all motstand og stakk av med seieren.

Selvfølgelig ble det også gjennomført Chicken Race, som er et rebusløp organisert av gutta, eller Flying Dicks som de kalles lokalt på Æra. Minst like stor ære ligger det i å vinne Chicken Race. Vi tror det var Anna, Kristin, Laila og Tora som vant. At vi er litt usikre på det er vel bare et tegn på en vellykket bankett.

Tema for banketten var “Fargerik” så her var det kun fantasien som satt grenser for valg av antrekk. Maten på banketten ble laget av Mitch, og smakte helt f***** amazing. Etter middag ble det trukket raffles, og med alle de bra premiene som ble loddet ut ble også dette en suksess (selv om noen nok syns det var frustrerende at gutta stakk av med noen gjeve premier).

Tusen takk til alle organisere, deltakere, Tore-Bård og hele staben på Æra for en skikkelig bra Flying Chicks 2023.

Vi ses på FC i 2024.

Fargerik klem fra Victoria, Grete, Lene, Lucy og Julia.

Powered by Labrador CMS