Du kan følge reisen til Fovere på Instagram @fovere.freefly.

Luke 1: Gladnyheter

F/NLF har nytt rekruttlandslag i Freefly.

Publisert
Christopher og Kristina under NM 2023.

Mange har nok allerede hørt om Fovere Freefly. De ble stiftet av Christopher Støle og Kristina Aarvold på julebordet til Tønsberg Fallskjermklubb i 2022. Ett år senere har de også med seg Victoria Holmboe. Kristina har tidligere hoppet med Thyra, mens Victoria og Christopher er helt nye tilskudd til landslagsgruppen. 

Kristina og Christopher har trent jevnlig sammen på Modern Activity Center, som de samarbeider med, siden julebordet i 2022. Dette har gjort at de har hatt en rask og god progresjon. 

- Laget kom på 2. plass i freefly innendørs NM, og 4. plass utendørs med Derek på kamera, forteller de.

Kristina deltok også i intermediate sammen med Victoria, hvor de tok 2. plass. Etter Victoria hadde tilbragt en del tid med Fovere i tunnelen, bestemte de seg for å satse sammen alle tre.

- Laget er veldig motivert til å kjempe om topp 3 utendørs på NM i august, og har lyst å delta i internasjonale konkurranser. 

Inkludering og rekruttering

I uke 9 arrangeres NM i innendørs kroppsflyging på Modern Activity Center, mens NM i fallskjermhopping arrangeres på Grenland i uke 32. Fovere har planer om å arrangere camper, både på MAC og utendørs, for å få flere nye deltakere til å stille på NM i freefly intermediate og i nybegynnerklassen.

- Navnet Fovere betyr verne om, og inkludere, som er viktige verdier for laget vårt.

På campene sine vil de gå gjennom basics og hva som skal til for å imponere dommerne under konkurranse. De oppfordrer alle som ønsker å stille lag til å ta kontakt og understreker at alle nivåer er velkomne.

- Ellers er målet å ha det gøy og utvikle oss som hoppere!

Marius Sotberg, landslagsansvarlig i F/NLF, er veldig glad for å ha på plass utviklingslag i både FS og Freefly.

- Det er rått, skriver han til Frittfall. 

Powered by Labrador CMS