Wild Bunch fra Nimbus Fallskjermklubb har konkurrert sammen siden 2019.

NM 2022: Freefly

Dette er lagene i Freefly.

Publisert Sist oppdatert

Freefly Open

Team Aviatrix.

Team Aviatrix - Gudvangen Fallskjermklubb
Kristine Langeland Foss, Stine Solberg & Elisabeth Viken

Team Aviatrix er et rent jentelag som konkurrerer i artistisk flyvning. Stine og Kristine har konkurrert lenge sammen, mens hele Aviatrix med Elisabeth på kamera har sin første konkurranse sammen i år, og gjennomførte sitt første hopp sammen torsdag i forrige uke.

Målet vårt under NM i år er å bli ennå bedre kjent med hverandre, en slags oppvarming til de neste konkurransene og årene vi har forran oss som lag.

Aviatrix kommer fra da de første kvinnene fikk lov å bli pïloter. Vi er veldig glad for at andelen med kvinnelige fallskjermhoppere øker, men vi ønsker en ennå større rekrutering av kvinnelige fallskjermhopper, jenter på skillscamper, kvinnelige instruktører og jenter som vil konkurrere!

Trøndelaget.

Trøndelaget - NTNU Fallskjermklubb
Magnus Storsæther, Mikael Grongstad Bjørkmo & Emilie Lyse-Olsen

Laget vårt ble stiftet på våren i år og vi består av 3 personer som er Magnus Storsæther og Mikael G. Bjørkmo som performers og Emilie Lyse-Olsen på kamera. I mangel på navn endte vi opp på Trøndelaget som midlertidig siden vi representerer NTNU FSK og som er litt ironisk siden ingen av oss kommer fra Trøndelag. Vi har som ambisjoner i år bare med å komme godt i gang som lag, delta på NM og få trent jevnt hele året slik at vi stiller mer forberedt til neste år.

Litt ellers så drømmer Magnus om å få råd til å bytte ut papp gardinene i campingvognen, Emilies store drøm er å få tillatelse av Mikael til å kjøre campingvogna etter snart 1 års erfaring som lastepersonell og Mikael håper på bedre immunforsvar til neste sesong.

Wild Bunch.

Wild Bunch - Nimbus Fallskjermklubb
Marius Abelsen, Martin Engum & Magnus Winter

Wild bunch startet å konkurrere sammen i 2019, og har holdt oss på en jevn 3. plass siden da. I vinter prøvde vi oss på to Dynamic 2 way konkurranser, og tok 3. der også.Målet vårt under NM er å få hoppet fallskjerm mellom bygene, og forhåpentligvis klatre oss litt opp fra 3. plass.Funfact er at vi alltid har en på laget som jobber iherdig med å stikke kjepper i hjulene for oss, ved å stadig brekke noe når det forrige bruddet er grodd. men vi nevner ikke navn.

Freefly Rekrutt

No Warriors.

No Warriors - Tønsberg Fallskjermklubb
Silje Søraas, Bodil Leira Stene & Alex Aspheim

Bodil og Silje, stiller for Tønsberg i FFR. Vi stilte sammen innendørs og hadde det veldig gøy, så da tenker vi at ute blir enda gøyere!

Funfact: Bodil kan ikke sitte med rigg på, men er litt upraktisk å hoppe uten rigg.

Målet vårt er å ha det gøy, vi elsker værholding og regnvær!

JITA’s finest - Tønsberg Fallskjermklubb
Linda Aarøe Rasmussen, Tommy Christensen & Sondre Meum

Sondre har 1600 hopp og ble under Basicen 2022 kåret til «Verdens beste norske coach», noe som hittil er noe av det største han har opplevd.

Tommy begynte å hoppe i 2019 og har allerede 900 hopp. Superivrig både i FS, FF og i skjermflyving. Humøret påvirkes av antall hopp som gjøres og det kunne vært bilde av han i ordboka under ordet «hoppavhengig».

Linda har hoppet masse FS og begynte mer og mer med FF etter jobb i vindtunnel. Nå vet hun ikke lenger hva slags hopper hun er og har en liten identitetskrise.

De to sistnevnte er kjærestepar i gamle da’r, og det er de som er foran kamera. Sondre lover han ikke føler seg som femte hjulet på vogna i det heeeeeele tatt. Laget ble egentlig scramblet for å få flere hopp under årets NM, og vi har ikke trent noe som helst. Deltar sånn at det blir gjeldende konkurranse i intermediateklassen. Målet vårt er å ha det gøy! Håper bare ikke været ødelegger nå da!

Team Maki
Christopher Støle, Amalie Endeve & Ole Petter Nyland

Powered by Labrador CMS