Coachene på Freeflybasicen 2022. Det er stor sjanse for at flere av de samme dukker opp igjen.

Bli med oss på Freeflybasicen, da!

På Freeflybasicen kan du lære mer freefly og tracking på to uker enn du lærer på en hel sesong hjemme!

Publisert Sist oppdatert

Kommentar fra redaktør

Redaktøren i Frittfall er en av medlemmene i Team Aviatrix, laget som arrangerer Freeflybasicen 2023. I et lite miljø som fallskjermmiljøet har man ofte flere roller, og det er derfor viktig for meg at dette kommer tydelig frem.

På Freeflybasicen 2023 hopper du med oss i Team Aviatrix og våre favorittcoacher som vi har invitert med oss fra Norge. Sammen vil vi sørge for at du får en trygg og god progresjon, i tillegg til mye moro, minner og hoppvenner for livet. Alex og Morgan fra Vertical Films tar med både foto- og filmutstyr for å gi oss videoer underveis, og noe å se tilbake på når dagene med post-camp-blues blir for tøffe.

Hvem kan bli med?
Nesten alle kan bli med! For å være med på Freeflybasicen trenger du kun A-lisens og du trenger ingen erfaring med freefly eller tracking fra før av. I 2022 hadde den minst erfarne deltakeren rett over 20 hopp og den mest erfarne hadde mer enn 2500.

A- til B-lisens
Om du har A-lisens ønsker vi å få deg til B-lisens. Dersom det er nok deltakere som ønsker det kan vi også kjøre skjermkjøringskurs og materiellkurs.

Erfarne hoppere
De som allerede har et godt freeflygrunnlag kan hoppe i gruppe med andre på samme nivå og dele coach. En perfekt måte å utvikle seg som fallskjermhopper på!

Tracking
Tracking er virkelig poppis om dagen. Zion har øst av sine kunnskaper og erfaringer på tidligere basics for å videreføre gode holdninger til det norske trackingmiljøet. Nå står vi og våre coacher klare for å dele dette videre med dere!

Etter Freeflybasicen kommer du tilbake til ditt hoppfelt som en sikker og god fallskjermhopper, både i luften og på bakken. Alt du har lært kan du bringe videre til dine hoppvenner. Gode kunnskaper, holdninger og ferdigheter er hot!

Med deg på her for å pushe ferdighetene dine med oss i Florida! Flere detaljer finner du i facebookeventet vårt.

Freeflybasicen 2022 med Zion.

Powered by Labrador CMS