Freeflybasicen pt. 2: Coach

Jeg er tunnelinstruktør og konkurrerer med mitt danske freeflylag, men dette var første gang jeg deltok på et event som fallskjermcoach.

Publisert Sist oppdatert

Som ny coach kunne jeg ikke ønsket meg en bedre start og et bedre miljø. Helt fra start laget Team Aviatrix en profesjonell og åpen atmosfære, og inviterte alle til å komme med spørsmål og dele alle hendelser slik at alle kunne lære av hverandre. Sammensetningen av coacher var bra og alle hjalp hverandre, delte kunnskap og sørget for at vi alle kunne veilede deltakerne på best mulig måte.

Å kunne jobbe med så motiverte deltakere, følge progresjonen og dele gleden når de knakk koden i det de jobbet med var den beste delen ved å være coach. Ingenting er som et stort smil og en high five på landing etter et bra hopp!

Når jeg ser tilbake på det, har det definitivt vært en av mine livs beste opplevelser. Jeg møtte så mange nye venner, og jeg har tilegnet meg mye ny kunnskap og nye ferdigheter som fersk coach i fallskjermhopping. Freeflybasicen var god stemning i solskinn og tropiske omgivelser, kule folk, morsomme fester og den perfekte måten å starte en trygg fallskjermsesong på.

Tusen takk til alle deltakere, coacher og en ekstra stor takk til Team Aviatrix for å holde et så kult event.

Blue skies!

Kommentar fra redaktør

Redaktøren i Frittfall er en av medlemmene i Team Aviatrix, laget som arrangerer Freeflybasicen 2023. I et lite miljø som fallskjermmiljøet har man ofte flere roller, og det er derfor viktig for meg at dette kommer tydelig frem.

Powered by Labrador CMS