30 nye norgesrekordholdere
30 nye norgesrekordholdere

Ny sekvensrekord I FS

30 manns med 3 poeng

Publisert Sist oppdatert

Den andre norske rekorden på en og samme dag er et faktum. FS-hopperne skulle ha litt flere forsøk på å lykkes, enn freeflyerne. Denne rekorden kom ikke lett.

Det er en sliten organisator som frittfall får kontakt med onsdag kveld. Ronny Holen er tydelig sliten, men gir fortsatt en rapport.

«Vi har vært innom alle elementer som gode rekorder skal inneholde. Dårlig vær, feil slot, sol, smil, frustrasjon, tårer, utelandinger, high fives, mye læring, fuel problem, problem med spotten, overtidshopp og sunset load. Vi hadde mange som var med på sin første norgesrekord, og også noen som har vært med på alle rekorder i de siste fire tiår. Så lenge alt avsluttes med stormende jubel, så er alle fornøyde!»

Det virket til å være en litt frustrert stemning på Jarlsberg litt tidligere på dagen. Rekorden hadde vært utrolig nær opp til flere ganger, men det var alltid ett eller to grep på siste poenget som manglet. På ett av hoppene var det til og med komplett hvis man satte videoen på pause. Men ett enkelt grep var aldri stasjonært, og rekorden kunne derfor ikke godkjennes. Marginene var mot gruppa.

Men til sist lykkes det allikevel, og 30 glade hoppere kunne krone seg med en norgesrekord. Den andre på en og samme dag på jarlsberg, etter head down rekorden tidligere på dagen.

En enkelt hopper utmerket seg ved å være med på begge rekordene. Linda Aarøe Rasmussen har tidligere konkurrert med formasjonslaget KFP, og tatt flere NM-gull i FS4-R. I tillegg har hun jobbet lenge i vindtunnel. Kombinasjonen blir et multitalent som kan sette rekord i to vidt forskjellige disipliner. Vi har hoppere som har satt rekorder i forskjellige disipliner tidligere, men aldri noen som har klart å gjøre det på en og samme dag. Linda ble derfor historisk. Vi gratulerer! Det er allikevel ikke de første rekordene til Linda. Hun var også med på å sette verdensrekord for to år siden. Da med en 60-manns formasjon med tre poeng.

Full liste over deltagere på ny norgesrekord:

Arild Rasmussen

Bodil Stene

Cato Holmstrøm

Egil Søgnen

Erik Trondsen

Fiona Skjennem

Gaute Sten Hansen

Gorm Hassum

Gudrun Rokne

Jakob Mo

Jan Petter Larsen

Jan-Tore Edvardsen

Kari Berg

Knut Lien

Knut Lier

Kurt Henrik Olsen

Lilly Kristiansen

Linda Aarøe Rasmussen

Øivind Godager

Ørjan Nilsen

Paal Martin Vagle

Rikard Hanssen

Ronny Holen

Roy Willy Haug

Sølve Stubberud

stig sivertsen

Terje Holten

Tor Bjørnsund

Vegard Peikli

Esben Evensen

Powered by Labrador CMS