Thyra med det nyeste lagmedlemmet Silvana Disch Dornbergen, Camilla Marnor, hoppende coach Julian Frayne, kameraperson Dennis Barstad og Christiane Wilhelmine Sørfjord Tuv.

Thyra med sølv i European Skydiving League

Thyra har vært på sin første internasjonale konkurranse.

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag 13. september dro Thyra ned til Skydive Flanders i Zwartberg, Belgia for å delta i ELS (European Skydiving League) sin konkurranse i FS4. Der ble vi kjent med lag fra både England, Nederland, Belgia og Ukraina. Totalt var vi ni forskjellige lag fra fem forskjellige land som deltok i ulike FS-klasser. Siden koronapandemien herjet i 2020 og 2021, ble ikke ESL-konkurransen avholdt disse årene. Det var derfor færre deltakere i år enn det var i 2019.

Trekningen tok sted torsdag kveld, så onsdag og torsdag gikk til forberedelser og lagtrening. Vi dro blant annet til den franske vindtunnelen i Lille, da det ikke var hopping på onsdag. Der gjennomførte vi trekningen fra 2019 og snittet faktisk 17 inne i vindtunnelen. På torsdag fikk vi sjekket inn på hoppfeltet og gjort tre treningshopp.

Været så ganske ustabilt ut, og vi var usikre på om vi fikk gjennomført alle rundene. Organizerne gjorde imidlertid en fantastisk jobb med å få sendt opp løft hver gang det var et blått hull mellom skyene. Vi fikk gjennomført hele ni av ti runder og endte med et snitt på 11,1.

Målet vårt i denne konkurransen var egentlig et snitt på 12, men med tanke på at vi hadde to nye lagsmedlemmer kunne vi si oss fornøyde. Julian Frayne fra Agera steppet inn for Julia Heimdall som hoppende coach, og vi har akkurat fått inn Silvana Disch, som er ny på laget. Vi tok med oss sølvet hjem. Det syntes vi var veldig stas!

Neste år håper vi enda flere FS-lag fra Norge melder seg på konkurransen. Landet med flest deltakende lag får nemlig lov å hoste konkurransen året etter. Det hadde vært skikkelig gøy!

Powered by Labrador CMS