Luke 17: Humor Boogie

Det har etter hvert blitt en solid tradisjon å møtes i Castellón i oktober for å forlenge sesongen.

Publisert

Årets Humor Boogie var den sjette i rekken siden 2017, med et opphold i 2020 av virale årsaker. Med tiden har det blitt et av de større norske fallskjermarrangementene i utlandet, og de 50-60 plassene (avhengig av flykapasitet) blir revet bort raskere og raskere hvert år.

Humor Boogie ønsker å være stedet der alle er velkomne. Ikke bare hoppere på alle nivåer, men også familiene deres. Noen gjør sine første hopp her, mens andre pusher sine egne grenser når vi fyller hele flyet og tracker langs stranda i solnedgangen. Litt læring, men mest en sosial uke med stemning i alle fasonger.

Årets boogie var ikke noe unntak. Litt skiftende vær og et fly som skrek etter en oppgradert motor la ingen demper på stemningen. Det er en glede å se så mange glade ansikter, både gamle kjente og nykommere fra en rekke klubber. I år kom sponsorene på banen igjen, og mange reiste hjem med mer utstyr enn de kom med.

Om du lurer på når og hvor Humor Boogie arrangeres så trenger du ikke lure på det lenger. Det er alltid i uke 42 hos Skytime i Castellón. Caravanen står ferdig oppgradert et sted i Frankrike i skrivende stund, så neste år kryper cycletidene under 20 min igjen.

Registreringen for 2024 åpner på nyåret en gang.

Julehilsen fra Humor Boogie Crew. Kai, Ebbe, Marlene og Kristian.

Powered by Labrador CMS