Idrettsnytt

Idrettsnytt fra Landslagsansvarlig Marius Sotberg.

Publisert

Zion

Etter 7 år med fantastisk innsats tar Zion et steg ned fra landslagsrollen. Zion har levert ekstraordinære prestasjoner og uvurderlig kompetanseoverføring til fallskjermnorge. Tusen takk Zion!

Samtidig åpner det opp for et nytt kapittel innen norsk Freefly. Freefly har siden 90 tallet vært en viktig del av FNLF sin idrettssatsing og den satsingen vil fortsette.

I januar i år tok vi ut to utviklingslandslag. Et i FS4 og et i Freefly. Begge lag drar til VM i Arizona i oktober så Norge blir representert i Freefly i 2022 også.

FNLF kommer til å holde et åpent landslagsuttak, bare i Freefly i løpet av høsten. Døren til landslaget står nå åpen, en sjelden mulighet. Ved spørsmål vedrørende landslag er det bare å høre av seg.

VM

Arizona 2022 er VM år og vi står med en delegasjon vi ikke har sett maken til på mange år. Går alt etter planen sender Norge 19 utøver til VM. Jeg kunne ikke finne historisk data for å bekrefte når vi sist hadde en så solid delegasjon, men jeg tar meg friheten til å gjette at det må ha vært i de år vi hadde 8er landslag.

At vi kan sende en så stor delegasjon er viktig for idretten vår og beviser den jobben og innsatsen som klubbene og utøverne gjør. Fantastisk bra! Heia Norge!

Marius Sotberg
Landslagsansvarlig FNLF.

Powered by Labrador CMS