Luke 7: Krigsskolens Fallskjermklubb

Krigsskolens fallskjermklubb (KSFSK) har stolte tradisjoner tilbake til sin opprettelse i 1984.

Publisert

Klubben har en variert medlemsmasse, med babybirds i tidlig 20 års alderen, og helt opp til erfarne hoppere i 60 års alderen. Nye medlemmer blir rekruttert ved Hærens Krigsskole på Linderud. Til tross for at skolereformen har endret seg siden 1984 og medført lavere budsjett for kadettene, står ikke det på mangelen av nye hoppende (kommende) offiserer. I et godt samarbeid med Oslo Fallskjermklubb, er det på Æra vi har vår hovedbase. På Æra har vi nå tre campingvogner, hvorav to av de er donert av eldre medlemmer. Dette viser kjærligheten offiserer har til klubben, selv etter uteksaminering fra Krigsskolen.

I tradisjonen tro stilte KSFSK med mange flinke elever på AFF kurs i år. OFSK holder gode kurs som driver klubben vår videre. I tillegg, ved et godt pådriv fra vår erfarne HI, Christian Slinning, har klubben fått to nye I3er. Dette håper vi både KSFSK og OFSK vil dra nytte av i neste sesong. I år, som i fjor, var planen å få satt en ny Norgesrekord i gallahopp. Denne måtte dessverre bli flyttet til neste år. Vi gleder oss til å hoppe inn i 2023 med nye og gamle hoppere, samt et nytt forsøk på Norgesrekord i formasjonshopping i galla!

Klubbens NK, Nicholas Mahdavi, fløy seg gjennom Oslo Maraton iført hoppdress og rigg. Idrettslaget Krigsskolen stiller hvert år medlemmer fra undergruppene for inntjening til TEN minnefond.
Powered by Labrador CMS