Bilde fra Leknes.

Luke 24: LoVe Fallskjermklubb

I lengre tid har Ørjan Nilsen lekt med tanken på å etablere en ny fallskjermklubb med røtter der han startet sin hoppkarriere på slutten av 80-tallet.

Publisert

Etter å ha gått svanger med ideén om å starte klubb i lengre tid og egentlig bare tulla litt med det så fikk ideén et spark bak etter en samtale med Fagsjef Knut Lien.

Det viser seg i de nye statuttene for tildeling av kongepokal at vi må være 20 klubber for å kunne ha dette, riktignok er vi før etableringen av LoVe FSK mange nok klubber, men en til gjør ingenting.

15. november 2022 hadde vi stiftelsesmøte og 18 stk deltok på dette. Klubben er nå godkjent av NIF og lokal idrettskrets og det er mulig å melde seg inn.

Det er mange (relativt sett) som har sitt opphav i Lofoten og Vesterålen som er aktive hoppere i dag, styret består pr i dag av Lofotinger og Vesterålinger, men det er ingen betingelse for å være med bare så det er sagt. Alle som vil bidra er hjertelig velkomne.

Vi håper å få til et arrangement på Rikssenteret i månedskiftet mai/juni, da har jeg tidligere arrangert Kraftsamlig fra Nord, men ser det nå som naturlig at LoVe FSK går inn og tar den jobben. Ryktene vil ha det til at Aviatrix skal komme å organisere der, om dette stemmer vites ennå ei, men tør du å gå glipp av det? Vi skal også gjøre et tappert forsøk på å stable et lag på beinan til NM.

Meld deg inn i Lofoten og Vesterålens Fallskjemklubb du også, eller LoVe FSK, Skydive LoVe - kjært barn har mange navn. PS! Vi har kule t-skjorter!

Powered by Labrador CMS