Luke 16: Rana Fallskjermklubb

Blir det fallskjermkurs I 2023?

Publisert

I 2022 fikk vi i Rana Fallskjermklubb et nytt styre bestående av tilflyttere, tilbakeflyttere og nye lokale hoppere. Aktiviteten har allikevel holdt seg på null hopp i regi av klubben og fortsatt ingen kurs eller fly.

Det finnes allikevel lyspunkter!

I år har Mo I Rana fått tre nye tilflyttere med fallskjermsertifikat, en tilbakeflytter med fallskjermsertifikat, og 4 personer som har tatt kurs i Sør-Norge. Vi har stor interesse for fallskjermkurs lokalt, og flere «Ranaveteraner» som gjerne blir med på litt hopping på Røssvoll flyplass. Styret må bare få ting i gang igjen!

I mellomtiden har ranahoppere vært med på mye fantastisk hopping i Nord-Norge i regi av Troms og Bodø. Lofoten har vært et høydepunkt! Det har til og med vært 3 manns formasjoner med bare rana hoppere! Rana FSK stilte også lag i vindtunnel NM på Råholt med upåklagelige resultater!

Planen for 2023 er å gjøre et helhjerta forsøk på å skape en bærekraftig base med aktive hoppere bosatt i og rundt Mo i Rana. Det viktigste steget i denne planen er å få avholdt 1-2 kurs i løpet av våren/sommeren.

Siste ord er ikke sagt i Rana Fallskjermklubb!

Powered by Labrador CMS