Luke 10: Nimbus Fallskjermklubb

Bra jubileumssesong hos Nimbus i 2023.

Publisert

Igjen har vi hatt et supert år på Rakkestad flyplass hvor vi har fått hoppet masse og avholdt flere grunnkurs som gir oss nye medlemmer å hoppe sammen med. Nytt av året var at vi også avholdt et AFF kurs, noe vi håper å kunne fortsette med. Stemningen har som vanlig vært høy med mye god hopping og sosialt.

God stemning

Vi jobber hardt for at alle som kommer til oss skal føle seg velkommen og inkludert. Vi får ofte høre av hoppere som kommer på besøk fra andre klubber at det er så hyggelig å komme til oss, og det setter vi stor pris på å høre. Husk at DU er også velkommen .!

Tandem og kurs

Mor og sønn møtes i fritt fall (Fiona og Jonas Skjennem). Daniel Culbertson er TI.

På sommeren avholdt vi 2 fulldriftsuker hvor vi hoppet hver dag. Dette har vist seg å være et populært tilbud og vi ser at flere av våre medlemmer sørger for å ta ut ferien sin for å få hoppet litt aktivt disse ukene. 

Vi gjør også tandem på Rakkestad flyplass. Tilbudet har vist seg å være populært og vi ser økende mengder med kunder fra byene i Østfold, men også fra kunder i Oslo-området.

Når det gjelder kurs så avholder vi det meste hos oss. Alt fra grunnkurs til instruktøropplæring. I år har vi gjennomført 5 elevkurs og gjennomført totalt 302 elevhopp fordelt på 31 elever totalt. Vi ser frem til enda flere elever som kommer innom neste år, og får utstedt sine første lisenser!

Coaching fra Norgesmestere

Wild Bunch Freefly.

Vi er veldig heldig og har mange dyktige hoppere hos oss som kan bidra med coaching og opplæring i det meste. Gutta i Wild Bunch Freefly er ofte å se hos oss, og kunne du tenkt deg coaching av disse så sier de sjelden nei, både i lufta over Rakkestad eller i en av de nærmeste vindtunnelene.

Nimbus FSK - 50 år i 2023

I år hadde Nimbus FSK 50 års-jubileum som ble markert med fest og innhopp på Søndre Haugen gård i Våler for både gamle og nye medlemmer i klubben. Det ble taler, kåringer og utmerkelser, god mat og god stemning utover kvelden. Vi ser frem til de 50 neste!

Fiona Skjennem og Erik Lindquist.

NM 2023

Nimbus var godt representert i NM og vi kan skryte av:

- WildBunch Freefly tok gull i freefly, sølv i vfs4 og bronse i vfs2

- Remi Damgaard tok gull i Wingsuit

Magnus, Martin og Marius fra Wild Bunch.
Remi Damgaard.

Sesongen 2024

Vi har mye planer for sesongen 2024 og håper å se deg på feltet. Vi kan nevne:
- Skjermflyvningskurs
- Grunnkurs
- Tandem
- Fulldriftsuker
- Innhopp
- Nytt FS lag
- Mere god stemning

Husk, vi hopper året rundt og om vinteren pakker vi i oppvarmet hangar!

Powered by Labrador CMS