Luke 19: Tønsberg Fallskjermklubb

Et fantastisk år for TøFSK!

Publisert

De av dere som har vært innom Jarlsberg de siste sesongene har vært vitne til en helt utrolig transformasjon, hoppfeltet er ikke til å kjenne igjen. Det har blitt lagt inn utallige timer dugnadsarbeid og en iherdig innsats fra alle våre ildsjeler, for å gjøre hoppfeltet til hva det er i dag. Jarlsberg har alltid vært et fantastisk sted for hopping, nå er det også et fantastisk sted å oppholde seg både før, under og etter hopping, noe som virkelig har latt seg merke.

Vi har fortsatt flere prosjekter på gang, så det er bare å glede seg.

Et av årets høydepunkter var NM på Jarlsberg. Det var en innholdsrik uke med god stemning, nydelig vær og gode prestasjoner hver eneste dag. Ekstra spennende var kampen om gullet mellom Agera og Norgyx i FS-4 open, det var en jevn kamp fra start til slutt. 

Før siste runde lå de helt likt på poeng og når siste hopp var gjennomført fikk vi se begge lag samtidig på storskjermen. 

Dette må være et av fallskjerm NM’s mest spennende øyeblikk noensinne. 

Norgyx starter sterkest og fikk en ørliten ledelse, men så kom det et par bust, noe som gjorde at Agera klarte å ta over ledelsen. Agera vant, med 2 poeng. Det var ellevill jubel fra hele feltet og stemningen var virkelig til å ta og føle på. Stillingen endte 36-34 og Agera var bare noen få poeng unna Norgesrekord. Det var også flere nye lag som utmerket seg, så vi ser frem til et spennende NM på Grenland neste sommer. 

Det ble gjort mange hopp på Jarlsberg i år og vi satte faktisk ny klubbrekord. Hele 23729 sloter fordelt på totalt 1352 løft. Dette under relativ fersk ledelse. Det må sies at Kjetil Viste Levik har håndtert rollen som daglig leder utrolig bra. Vi fikk også ny HI, Aage Vejlgaard Sørensen. Ikke la mottoet hans "Streng men urettferdig" som også står på favoritt T-Skjorta hans skremme deg. Du vil merke at han er nok så fornuftig og rettferdig om du slår av en prat.

Vi er også veldig stolte over å ha fått mange nye instruktører og MK’er. Jan Roar Kjelle, Erik Trondsen og Mladjan Demic ble I-3.

Linda Aarøe Rasmussen og Ellen Aasgaard ble I-1. Kjell Øyen og Julian Frayne ble AFF-Instruktører. Kjell Øyen ble også Tandeminstruktør. Terje Halvorsen, Tommy Christensen og Julian Frayne ble MK. Mange av de har allerede brukt de nye lisensene sine flittig og klubben er veldig heldig som har de.

Vi gleder oss masse til den kommende sesongen på Jarlsberg og det burde dere også! Vi har stor tro på at det kommer til å bli en urolig bra og innholdsrik sesong.

Tusen takk for et flott år, god jul og godt nyttår.

Powered by Labrador CMS