Luke 18: Tromsø Fallskjermklubb

Året som Løftet Tromsø Fallskjermklubb: En Reise Gjennom Skyer og Fall.

Publisert Sist oppdatert

You:
skriv 400 ord om året i Tromsø fallskjermklubb, som journalist (+stikkord)

ChatGPT:

Året som Løftet Tromsø Fallskjermklubb: En Reise
Gjennom Skyer og Fall

Tromsø Fallskjermklubb har vært på en heidundrende reise gjennom luften dette året. Fra forventninger til skuffelser, ekspansjon og høydepunkter, har klubben navigert gjennom en serie av hendelser som har formet deres himmelrike reise.

Det startet med en drøm om å utvikle et landingsområde ved Grindneset, men plutselig vendte kommunen ryggen til klubben, trakk godkjennelsen for høydejusteringen, og satte en bråstopp for prosjektet. Men som ekte hoppentusiaster viste de seg tilpasningsdyktige og landet heller på skistadionen ved Tromsøbadet. En slik tilpasningsevne er virkelig som gull i luften!

Klubbens medlemmer dro ikke bare på eventyr i Tromsø, de fløy internasjonalt til en storformasjon camp i Tsjekkia. De kom tilbake med bagasjen full av spenning og historier som fikk klubben til å sveve av stolthet.

Alta-turen var et paradis for hoppentusiastene. Med en imponerende mengde hopp, tandemutflukter, solskinn og den varme velkomsten fra Alta flyklubb, ble det virkelig et minne for livet. Klubben hevet takken sin til Alta flyklubb for lån av klubbhus og hangar, noe som virkelig fikk klubbens hjerte til å hoppe av glede.

Rekrutteringen til kurs denne sesongen var kanskje ikke rakettfart, men de som var med, var som stjerneskudd! Med flere som allerede har tatt A-sertifikatet og investert i utstyr, viser det virkelig at de vet hvordan de skal løfte seg oppover.

Tandemhelgene var som et salg av skatter - folk kunne ikke få nok! Tromsø og Alta var hotspots for disse tandemhoppene, spesielt Tromsø, som var som en magnet for dem som ville ta spranget ut i det fri.

Avinor var ikke bare positive, de var som en vind under vingene til klubben, noe som gir klubben forhåpninger om flere hoppdager neste år. Det er som om himmelen åpner seg for dem!

Og til slutt, en festlig avslutning med tradisjonell nyttårshopping den 31. desember. Det er en spennende tid for klubben å reflektere over alt de har oppnådd mens de skaffer seg nytt utstyr midt på dagen, akkurat når det ikke er natt, men heller ikke helt dag. Klubben setter virkelig et fargerikt punktum for året sitt.

Slik har året vært for Tromsø Fallskjermklubb - fullt av hopp, spenning, og en god dose av himmelsk glede som har løftet dem høyere og høyere. Det er klart at medlemmene deres fortsetter å se frem mot nye høyder, bokstavelig talt!

* Oppsummeringen er laget av en KI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er ikke kvalitetssikret av klubbens medlemmer før publisering

På grunn av for mye oppgaveskriving måtte sekretæren i klubben spørre AI om hjelp. Det gikk jo bra…

God jul, så sees vi i luften på nyåret!

Powered by Labrador CMS