Fra venstre: Ragnar Kjos, Julie Stenumgaard Rønning, Kaja Richardsen Nedregård, Elias Borøchstein Syslak og Bodil Leira Stene

Tre ivrige elever ble selvstendige på litt over en uke

Tre ivrige elever ble selvstendige på litt over en uke

Publisert Sist oppdatert

Hva får man hvis man kombinerer dyktige instruktører med ivrige elever og strålende vestfoldvær? Svaret er nye lekekamerater. Årets første kurs i Tønsberg fallskjermklubb har blitt holdt en del senere enn normalt, på grunn av koronapandemien. Derfor er det ekstra gledelig at hele 3 av 10 på årets første kurs, allerede er selvstendige hoppere.

Instruktør Bodil Leira Stene er stolt av elevene, men trekker også frem prestasjonen til hjelpeinstruktør Elias Borøchstein Syslak. Hun sier det var utrolig gøy å jobbe med noen som er så godt forberedt, og som kan så mye som Elias kan. Elias på sin side takker for det, og roser Bodil tilbake fordi hun gav ham mange muligheter, og mye tillit til å få prøve seg som instruktør.

Ragnar Kjos (35) var den første av elevene som ble ferdig. A-sertifikatet kom i boks på bare 8 dager. Så ble Kaja Richardsen Nedregård (21) og Julie Stenumgaard Rønning (20) ferdige dagen etter. De resterende 7 elevene på kurset er også godt i rute.

«Det kommer nok noen flere sertifikater i løpet av denne eller neste uke» sier Kaja.

Neste mål for de unge håpefulle er B-sert innen sesongen er slutt, og deltagelse på NM i klassen nybegynner FS/FF.

Powered by Labrador CMS