Kan du gjette hvilken klubb som har sendt inn dette bildet?
Kan du gjette hvilken klubb som har sendt inn dette bildet?

Frittfalls adventskalender 2020

1. desember. Har du kontroll på alle klubbene i Norge?

Publisert

I oktober sendte frittfall ut forespørsler til samtlige klubber i Norge, om de ville være med og bidra til en adventskalender med en oppsummering av året som har gått. Responsen har vært meget positiv, og det har vært veldig gøy å lære mer om alle klubbene, og ikke minst se bilder fra hele Norge. Frem til julaften kommer vi til å publisere en ny artikkel hver eneste dag.

I jobben med å samle inn bidragene, ble undertegnede spesielt imponert over bilder fra klubber jeg enda ikke har besøkt i løpet av mine snart 18 år som fallskjermhopper. Jeg visste at Voss var en naturperle av dimensjoner. Men flere andre klubber har sendt meg bilder av hopp over fjellsider som en danskboende mann nesten ikke kan tro er virkelighet. Her er det mye å glede seg til.

Men det finnes kun 19 fallskjermklubber i Norge. og en julekalender skal ha 24 innslag. Derfor kommer det en introduksjon i første luke. Julaften blir også en spesialutgave. I tillegg vil det hver søndag komme rapport, eller historie fra noen andre enn en fallskjermklubb.

Hvor er klubbene?

Frittfall har markert alle klubbene i Norge på et google-kart. Under finner du et skjermbilde. For å se navn på alle markørene må du følge link til selve kartet her.

Alle klubbene står markert på kartet der hvor de har sitt hoppfelt, og hopper fallskjerm. For eksempel NTNU har adresse i Trondheim, men markøren står på hoppfeltet i Oppdal. De klubbene uten eget hoppfelt, står markert med kontaktadresse.

Det er mye å glede seg til. Takk på forhånd til alle som har bidratt!

God førjulstid fra frittfall.

Add Map
Powered by Labrador CMS