Lesja og Tønsberg arrangerte NM 2021 på Bjorli, med Twin Ottern fra Jarlsberg

Lesja Fallskjermklubb

2. desember: Årsrapport 2021

Publisert

Hoppåret 2021 startet like dårlig som 2020. Lokale nedstegninger og en trasig start med avlysning av den tradisjonelle påskeboogien (historisk avlyst for andre året på rad av Bjørn Marius Andreassen.)

Høydepunktet for dette tiåret kom i juli, da vi sammen med Tønsberg fallskjermklubb arrangerte NM på Bjorli. Lesja fsk sine medlemmer har i ulik grad arbeidet med forberedelsene til NM. Det har vært enormt mange dugnadstimer av både fallskjermhoppere og andre lokale helter. Det er vi evig takknemlige for. Arrangementet ble en suksess for både utøvere og arrangører. Et godt samarbeid med det lokale næringslivet, Lesja kommune og lokalbefolkningen var helt avgjørende.

Erlend Flotten, på åpningsseremonien av NM 2021

Klubben har utdannet en ny I-1 i Hans Grindstuen og vi er veldig fornøyde med det.

Bildet av Hans, fra i fjor, kommer med i år også, etter ønske fra klubben.

Ellers har vi hoppet annenhver helg fra påske til oktober, og vi har jevnt over hatt en veldig fin sesong. Det har vært mye hopping og veldig få uønskede hendelser. Det er vi fornøyde med.

Beverboogien ble arrangert 2.helgen i oktober, men Twin Otteren måte gi tapt for dårlig værmelding. I år som i fjor stilte Morten Wangen sporty opp med helikopteret, og vi fikk gjennomført to fulle dager med hopping fra helikopter og vår kjære 206 VYN med Tore og Torkjell bak spakene.

Administrativt ser vi på muligheter for oppgradering av kjøkken og sanitæranlegg, samt at vi leker oss med mulighetene til å utvide cafebygget (om noen år).

Innhopp i Trollveggen, etter NM 2021
Powered by Labrador CMS