FS4 over Elvenes
FS4 over Elvenes

Troms Fallskjermklubb

15. desember: Årsrapport 2021

Publisert Sist oppdatert

Troms Fallskjermklubb er Norges eldste klubb, stiftet i 1967 og er klubben som holder til nest lengst nord i Norge. Kun slått av vår nabo Tromsø fallskjermklubb. Klubben har 2 hoppfelt: Bardufoss Flystasjon og Elvenes.

Som i alle andre klubber i Norge har også vi i TROFSK vært nødt til å håndtere begrensningene COVID har gitt oss, men det har blitt 3 kurs, 2 boogier, DEMO og masse vanlig hopping.

Årets første boogie gikk til magiske Lofoten. Der vi hoppet både på Leknes og Svolvær flyplass, det ble også innhopp på Haukstranda.

Innhopp over Haukestranda
Innhopp over Haukestranda

Årets andre boogie var vår kjære Midnight Sun Boogie. Denne ble noe avkortet, men med 2 Cessna 182 ble det mye god hopping. Av de beste øyeblikkene kan man nevne middnattssolhopp, innhopp på stranda og innhopp i spektakulære Spansdalen.

For de fire spesielt utvalgte var Demo på Pride feiringen i Narvik ett av de kuleste hoppene klubben gjennomførte i år. Med flagg og røyk flikk klubben vist seg fram på godt vis. Men størst takk til de som stilte opp som HFL. Uten HFL kan man ikke hoppe, neste gang er det dere som hopper Demo!

Demo på Pride i Narvik
Demo på Pride i Narvik

Til slutt litt statistikk for året. Totalt i 2021 ble det 1642 hopp i det høye nord. For de som sier at små klubber med gammel Cessna ikke er stedet for å hoppe mye har en av våre instruktører, Robin, gjennomført 167 hopp i 2021 på klubbens OT. Eneste som har vært mere i flyet en han i år er klubbens sjefspilot.

Helt til slutt er det på sin plass å takke alle som stiller opp i klubben og får den til å gå rundt. Uten dugnaden og ildsjelene hadde ikke klubben gått rund

Elev Øyvind sitt første frittfall, over Elvenes
Elev Øyvind sitt første frittfall, over Elvenes
Powered by Labrador CMS