A-lisens og en venn er alt du trenger for å delta på NM.

Hei alle nybegynnere, bli med på NM a!

Er du kanskje en av årets ferske A-lisensere, eller har fortsatt ikke passert 150 fallskjermhopp? Gira på en NM-medalje, eller til og med norgesmestertittelen? Da finnes det nemlig en klasse for nettopp deg på kommende ukes NM, som du kanskje ikke har hørt om.

Publisert Sist oppdatert

Det er enda ikke for sent. Siste frist for påmelding er dagen før konkurransestart, tirsdag 2. august klokken 16.00 – Så hiv deg rundt, finn deg en lagkompis (og evnt. videograf, men her kan kanskje arrangøren være behjelpelig om dere ikke kjenner noen).

Foreløpig har tre lag meldt sin ankomst selv om det ikke er helt bekreftet, men det ligger an til å bli nok lag til at konkurransen gjennomføres og medaljene skal deles ut. Statistisk ligger det da også an til at alle virkelig kan få kjenne på å være en del av medaljekampen og all spenningen og moroa en konkurranse innen fallskjermsporten har å by på.

Øvelsene man skal gjennom i nybegynnerklassen er varierte og morsomme. Som allerede nevnt er man to utøvere i bildet + en kameraperson. Øvelsene handler stort sett om å finne hverandre i luften og ta basale grep på hverandre som hver gir et poeng, men det er også lagt inn enkle utfordringer som en salto for at man skal ha litt større utfordringer med å møtes igjen i luften.

Poenget her er at denne klassen har svært lav terskel for at du skal kunne delta. A-lisens er nok, og det er bare ekstra kudos å hente fra publikum og de andre deltakerne dersom man er blant de ferskere hopperne med rykende ferske lisenser eller et litt begrenset antall hopp. Her handler det om å delta, ha det gøy og få en følelse av fallskjermsporten som en idrett og konkurranse!

Høres det gøy ut? Hiv dere rundt og meld dere på da vel!

Både påmeldings- og generell info finner dere under de ulike fanene på NMs hjemmesider.

For detaljert info om hva de ulike oppgavene i konkurransens 7 hopp består av, sjekk ut det vi kaller «dive pool» som angir programmet for konkurransen.

Da sees vi på NM da?

Har dere spørsmål før dere melder der på? Ikke nøl med å ta kontakt så skal vi svare så raskt vi kan.

Powered by Labrador CMS