Norgesmesterskapet i fallskjerm 2020 er åpnet!

Åpning av NM 2020

En stemningsrapport fra tirsdag i NM-uka

Publisert

Tirsdag 21. Juli var siste treningsdag før Norgesmesterskapet i fallskjerm 2020. Det er en stor glede for oss fallskjermentusiaster at vi kan holde et mesterskap også i år. Det var lenge usikkert, på grunn av koronapandemien. Frittfall følger opp med stemningsrapporter underveis!

Værmeldinga for dagen var begredelig. Men Skydive Voss klarte allikevel å finne noen blå hull hvor Foxy kunne droppe ivrige hoppere.

Kjetil Levik ler av lagkamerat Kristoffer Torstensen, som datt i en nullvindslanding

Dommerne var også på plass, og sjekket at alt var klart og ordnet for morgendagen. På grunn av korona har vi i år freeflydommere som sitter hjemme i sine egne land, i Storbritannia og Finland. Vi håper teknologien spiller på lag, og at alt går knirkefritt med dømming fra hjemmekontor. Trekløveret av FS-dommere er allikevel på plass på Bømoen.

FS-dommer trioen

Johan Bryhni var så uheldig å pådra seg en mindre ankelskade. Ikke under et hopp, men fra et trinn ned fra terrassen. Ryktene sier allikevel at han nok er klar for å hoppe onsdag morgen. Han har tross alt to leger på laget.

Johan med foten høyt

Klokken 20 var det åpningsseremoni, etterfulgt av lagledermøte. Trekningene ble delt ut, og lagene begynte å forberede seg til morgendagen. Onsdagen starter med rekruttklassene i både FS og Freefly.

Lagledermøte

Frittfall.org ønsker alle lykke til!

A-laget FS2022 trener til runde 1
Powered by Labrador CMS