Team Standup er regjerende mestere
Team Standup er regjerende mestere

Her er nybegynnerlagene (4)

På NM 2021

Publisert Sist oppdatert

Her er nybegynnerlagene FS/FF på NM 2021. Alle lagene vil bli presentert med bilde og informasjon. Lista blir løpende oppdatert med mer info i løpet av NM.

Team Weatherhold (Oslo)

Kristian Osther, Erik Rivelsrud, Amalie Jæger

Erik og Amalie tok AFF kurs hos Skydive Oslo i 2019, Amalie hadde alltid hatt lyst til å prøve sporten og Erik ønsket å utfordre høyde-”respekten”. Paret fikk seg raskt A lisens slik at de rakk å være med å hoppe fra Hercules (!!) under Farout Freefly Festivalen i juli måned samme året.

De ønsket begge å ha et mål for hopping og meldte seg på FS rekruttlag hos Skydive Tønsberg sommeren 2020, der lærte de utrolig mye av Agera`s Nadia og Julian. De ble deretter hektet på laghopping og satser nå mot NM i Nybegynner FS/FF.

De liker begge å ha noe å strekke seg etter og ønsker først og fremst å utvikle seg som fallskjermhoppere. Målet med NM er medalje men det viktigste for de er å ha det gøy! De ser frem til å fortsette treningen og representere klubben! Noe vi er veldig takknemlige for :)

Amalie om lagnavnet: “Da vi begynte med laghopp i fjor var det funky vær med sol og sporadisk regn. Dette pågikk hele treningsperioden og vi endte ofte opp med at vårt løft ble satt på holding pga været. Navnet Team Weatherhold begynte derfor som en intern spøk, men navnet har liksom bare fulgt oss selv om vi nå stort sett hopper i sol og strålende vær!”

Dette er to veldig ydmyke og hardarbeidende hoppere som jeg tror kan få til absolutt alt de ønsker! Kanskje kandidater for FS4 etter hvert? :)

Team Spirit (Tønsberg)

Kjell Øyen, Marie Meland, Einar Bolstad

Einar og Marie, tok kurs på Tønsberg i august i fjor. Begynte å hoppe litt sammen da vi fikk A lisens samme dag. Prøver NM for å se om det er noe for oss. Kjell er kameramann og coach.

Last Minute Call (Tromsø)

Christoffer Støle, Anna Marie Johnsen Saue

Team Last Minute Call er en spontan siste liten satsing fra Tromsø. Christopher G. Støle, Tromsø FSKs ferskeste medlem for anledningen, og Anna Marie Johnsen Saue tok utfordringen på strak arm. Dagen før NM takket de ja til å stille i nybegynner klassen, til tross for at de aldri hadde hoppet sammen før. Målet var å ha det mest mulig gøy og forhåpentligvis spille nok på sjarm til å lande noen poeng underveis.

Bonnie & Clyde (Bergen)

Ole Petter Nyland, Morten Grimen, Marte Bach Skomsvoll

Powered by Labrador CMS