En norgesrekord kan være første steg mot deltakelse i en internasjonal rekord.

Vær opp-ned med oss!

Er du kvinnelig fallskjermhopper og klar for en episk utfordring? Siste helgen i august skal det settes kvinnelig norgesrekord i head down over Tønsberg.

Publisert Sist oppdatert

KALENDER

Trening #1
24.-26. mai
Tønsberg Fallskjermklubb

Trening #2
14.-16. juni
Voss Fallskjermklubb

Trening #3
19.-21. juli
Oslo Fallskjermklubb

Rekordforsøk
30.-31. august
Tønsberg Fallskjermklubb

Samhold, trening og utvikling står sterkt når vi gjennom tre treningshelger skal forberede oss til rekordforsøket. Samtidig som du får utviklet ferdighetene og kunnskapen din, kan dette være et steg på veien mot et større mål som bigways eller deltakelse i internasjonale rekordforsøk.

Treningsamlingene gjennomføres på de tre største hoppfeltene i Norge: Tønsberg, Voss og Oslo. Grete Viste, Kristine Langeland Foss, Anna Moxnes og Stine Solberg organiserer treningene og forsøket. Sammen skal vi finpusse ferdigheter og bygge samhold, slik at hver enkelt deltaker er rustet til å skinne når rekorden settes.

For de som deltar på to eller flere av treningssamlingene vil rekordforsøket bli dekket av F/NLF. Trenger du å trene litt før du føler deg trygg i head down? VossVind har gitt oss en treningsdeal og det planlegges også en treningscamp her.

Det er aldri før blitt gjennomført en kvinnelig norgesrekord i head down, og vi håper mange av dere vil bli med oss. Gjennom lidenskap og målrettet innsats skal vi sette rekord og samtidig styrke samholdet blant de norske kvinnelige fallskjermhopperne.

Påmelding gjøres her. Du får ein mail når du er påmeldt.

Om du lurer på noe eller ønsker å benytte deg av treningsdealen hos VossVind, ta kontakt med Grete, Kristine eller Stine.

Vi ses i luften!

Kommentar fra redaktør

Redaktøren i Frittfall er en av de som er med å organisere treningene og rekordforsøket. I et lite miljø som fallskjermmiljøet har man ofte flere roller, og det er derfor viktig for meg at dette kommer tydelig frem.

Powered by Labrador CMS