Vakker solnedgang på ungdomshelgen.

Ungdomshelg på Æra

Sandra og jeg var enige om at vi må ha hatt uendelig god karma denne helgen. Værmeldingen snudde totalt fra nærmere flom til sol og strålende temperaturer.

Publisert

Det var like fantastisk, i år som i fjor, å møte jevnaldrende mennesker som har en lidenskap for fallskjermhopping. Jeg ble mye bedre på det jeg ville bli bedre på ved hjelp av dyktige instruktører, til en billig pris. Min eneste tilbakemelding er at jeg synes de kan øke aldersgrensa til 26 år, slik at jeg kan være med neste år også.

Otto Barsten Johnsen, 25 år, Tønsberg Fallskjermklubb

Ungdomsgruppen fikk hoppe mer eller mindre så mye de orket fra fredag ettermiddag til været kom tidlig søndag ettermiddag.

Synes ungdomshelgen var ett supert initiativ både for det sosiale og muligheten til å lære! Det at det blir lagt opp til at vi som er nye innenfor fallskjermhopping får lett tilgang både på rigger, kurs og instruktører gjør veien mot lisens mye enklere og gøyere.

Marte Kristine Østbye, 24 år, Oslo Fallskjermklubb

Det er et veldig bra tilbud! Flinke og ivrige instruktører, som veileder i det man ønsker å øve mer på. Man får nye venner, og flere å hoppe fallskjerm sammen med. Gøy å treffe andre fra andre klubber. Det gjør at man lettere tør å dra til andre hoppfelt/klubber, selv om fallskjermsporten er en veldig inkluderende sport, så er det noen kjente folk å møte der. Jeg koste meg masse.

Nora Longum, 24 år, Tønsberg Fallskjermklubb

Det ble utført utsjekkshopp, coaching, funjumps, pakkekurs og materiellkurs. Det ble tatt ut lisenser, nye bekjentksaper ble opprettet og jeg fikk en masse gode high fives og smil. Lørdag kveld hadde vi felles middag i peisestuen.

Tusen takk til Halvor Mosæther, Sondre Meum, Tommy Christensen, Aleksander Gjelseth, Sten Rune Myrland og Terje Skaland for god hjelp med kurs, utsjekkshopp og coaching til ungdommene!

Takk også til staben som alltid står på, Ingebjørg Nørstebø som ordner økonomien for oss og Tore Bård i kiosken som ordner god mat og varm kaffe.

Ungdomshelg er et årlig event på Rikssenteret, spre budskapet og send ungdommene vår vei neste år! Vi får midler fra F/NLF som gjør at vi kan tilby ungdomsgruppa rimelige slotter. Dette bidrar ofte til en enklere vei til lisens og videre læring og engasjement i sporten.

Foto: Otto Barsten Johnsen
Foto: Ingrid Johansen
Foto: Ingrid Johansen
Foto: Ingrid Johansen.
Foto: Ingrid Johansen

Kjempefint tilbud med et fantastisk hoppfelt. Fikk 4 hopp på kun 3 timer og ble møtt av masse hyggelige folk som både var flinke til å lære bort og behjelpelig med filming. Absolutt å anbefale! Kommer garantert tilbake.

Martin Kristoffersen, 20 år, Voss Fallskjermklubb

Powered by Labrador CMS