Foto tatt kl 10:00 søndag morgen, alle var ikke stått opp og derfor ikke med på bildet :)
Foto tatt kl 10:00 søndag morgen, alle var ikke stått opp og derfor ikke med på bildet :)

Ungdomshelg på Æra

25-27 Juni

Publisert Sist oppdatert

Arrangører: Sandra Håkonsen og Ingrid Johansen for Skydive Oslo

Antall deltakere: 15

Klubber som var representert: Tønsberg, Nimbus, NTNU, Krigsskolen, Føniks, Hagl og Oslo.

Alder: 17-25

Hvert år søker Skydive Oslo om midler fra F/NLF til å arrangere ungdomshelg. Her får hoppere opp til 25 år rimeligere slotpriser, organisert coaching / organisering samt muligheter for utsjekkshopp. Målet er å hjelpe unge hoppere å få progresjon i hoppingen, få nye lisenser, økt hoppglede samt nye sosiale bekjentskaper i sporten! Størsteparten av årets deltakere hadde A lisens og jobbet seg mot B, vi hadde også noen med B lisens som blant annet ble introdusert for tracking av dyktige coacher.

Ola Edvardsen Gaarden
Ola Edvardsen Gaarden

Det var høy aktivitet på feltet denne helgen og mye folk. Det ble derfor plass til sosialisering, debriefs og isspising imellom slagene for de unge lovende deltakerne. Det ble utført mange utsjekkshopp, og vi var for det meste heldige med været :) Etter hopping lørdagen ble det grillbuffet laget av vår egen Thomas Slettahjell i kiosken, nydelig mat! Etter middag holdt Blue Pelican et seminar for deltakerne våre hvor de delte av sin enorme kunnskap og engasjement for fallskjermsporten. Kvelden avsluttes med ukens video i peisestua :) Flesteparten var tidlig oppe også søndag og fikk gjort endel flere hopp både med og uten coaching.

“Jeg synes Ungdomshelgen var veldig lærerik med god oppfølging og flinke coacher. Bra vær, god mat, bra folk, alt i alt en kjempe helg!” Ola Edvardsen Gaarden, 23 år fra Hagl fsk.

“En fin helg med dyktige instruktører, som ga deg god oppfølgning underveis. En bra plattform for å lære og ha det morsomt” Borgar Aas-Torkildsen, 24 år fra Nimbus fsk.

Borgar Aas-Thorkildsen
Borgar Aas-Thorkildsen

“Ungdomshelga var en sosial og hyggelig helg, hvor vi fikk gjort unna både utsjekker og hoppet med dyktige coacher! Vi møtte også andre hoppere på vår egen alder og vi ble godt kjent med hverandre.” Lene Ekle, 23 år fra NTNU Fsk.

“Det er utrolig fint at det blir stelt i stand en arena for unge (og forhåpentligvis lovende) fallskjermhoppere, som kan bli kjent og dele kunnskap om idretten. På den måten blir det lettere å kartlegge seg i et miljø som kan være overveldende. Jeg tar med meg nye bekjentskaper, noen steg nærmere B-sertifikatet og at det ikke lønner seg å lande på asfalten :)” Otto Barsten johnsen, 24 år fra Tønsberg fsk.

Otto Barsten Johnsen
Otto Barsten Johnsen

Tusen takk til: Halvor Mosæther, Christer Karlsen, Heidi Petrine Eidsør, Espen Finne, Tom Østen Stubberud, John Kristian Dahl og Aleksander Gjelseth som stilte opp som coacher!! Takk også til Skydive Oslo og alle i staben, dere er best! :)

Jeg håper og tror årets event ble en stor suksess, jeg så mange smil og fine folk som jeg håper vil fortsette i sporten i mange år fremover! Kanskje noen også ønsker å starte på lag? Håper vi sees på Boogies rundt omkring i landet :)

Powered by Labrador CMS