Spleis for Justin og Micah

Innsamlede midler går til Justin og sønnen Micah for å hjelpe de med større økonomiske utfordringer som oppstår etter fallskjermulykken.

Publisert

Vår alles kjære hoppkompis, venn og handyman Justin, opplevde i september det vi alle håper aldri skal skje. En lav sving med skjermen resulterte i en svært hard landing, flere brudd i nakken, hofta, og en alvorlig ryggmargsskade. Justin ligger nå på Haukelands spinalenhet og skal få hjelp der til å komme i gang med neste kapittel i livet. Han har absolutt beholdt det gode humøret sitt, og utviser en optimisme og ståpåvilje som er ufattelig imponerende i denne enormt krevende situasjonen. Han har gode folk rundt seg, og blir ivaretatt av fantastiske mennesker både på sykehuset, i fallskjermmiljøet og av familie og venner. 

Justin er alenepappa, og foreldrene hans bytter nå på å reise til Voss fra USA for å hjelpe til med barnebarnet Micah. Det å bli alvorlig skadet og pleietrengende rammer hardt, også økonomisk. Vi ønsker med denne spleisen å bidra til at Justin kan fokusere på å bli så bra som mulig, uten å måtte bekymre seg altfor mye om økonomiske utfordringer. Pengene som samles inn vil gå til å gjøre hverdagen til Justin og Micah så enkel og trygg som mulig. Begge er aktive mennesker, og vi håper også å kunne bidra til at de kan opprettholde den aktive livsstilen, full av små og store gleder og opplevelser sammen, selv om livet vil se ganske annerledes ut fremover.

Alle som kjenner Justin vet at han er en mann med et stort hjerte og masse omsorg for de rundt seg, og han fortjener så inderlig at vi nå stiller opp for han og sønnen. «It takes a village…», og nå er det vår tur. Alle monner drar, og om du ikke kan bidra personlig, så del gjerne spleisen med venner, familie og nettverk.

Spleisen finner du her

Powered by Labrador CMS