Styreleders Hjørne

Publisert

Styret gjennomførte styremøte den 3.mars med to viktige idrettslige saker på agendaen. Først og fremst er styret veldig glad for å kunne meddele at vi etter søknad fra Marius Sotberg har tilbudt han stillingen som landslagsansvarlig for F/NLF. Han har vært midlertidig innleid fra desember i fjor, og er allerede veldig godt i gang med arbeidet. Styret ser frem til å jobbe tett med Marius opp mot toppidrettssatsningen i seksjonen.

Den andre saken var en anbefaling fra konkurransekomitèen om å innføre 2-way VFS Open som prøvegren i NM 2021. Vi har et firerlag på VFS siden som satser knallhardt på idretten for tiden, men rekrutteringen under dem i grenen er dessverre ikke der vi skulle ønske. 4-way VFS krever en del skills å starte med og håpet er at vi skal få opp flere utøvere som ønsker å satse på denne grenen med å kunne starte med 2-way. Regler og divepool vil bli lagt ut sammen med styrereferat på nettsidene til NLF, samt her på Frittfall.

Når det gjelder seksjonsårsmøte og ting så er det utsatt til 16.oktober 2021 på grunn av Korona pandemien. Sittende styre fortsetter frem til det, og saksgrunnlaget til årsmøtet er nesten ferdig. Valgkomitèen er i gang med arbeidet for å finne kandidater til nytt styre, og jeg anbefaler både klubber og enkeltpersoner om å melde inn gode kandidater til enten Vibeke Valle, Kari Berg eller Hans Christian Amlie.

Det nærmer seg sesongstart i de fleste klubber og i den forbindelse har jeg en kjepphest som jeg gjentar hvert eneste år. Sørg for å betale både medlemskapet og forsikringen i MinIdrett, samt forny kompetanse før du møter på hoppfeltet. Hvert eneste år dukker det opp hoppsugne personer som ikke har ting i orden og stresser både seg selv, manifest og instruktører fordi de bare MÅ i luften NÅ med èn gang. Det er ikke et godt utgangspunkt for det første hoppet på lang tid! Det finnes instruktører i alle klubber som nå har god tid til å hjelpe deg med fornyelse, så benytt muligheten.

Jeg gleder meg til å treffe dere alle på hoppfelt til sommeren og krysser fingrene for en mer normal sesong enn fjoråret!

Mvh

Espen Finne

Konstituert styreleder F/NLF

Powered by Labrador CMS