Styreleders hjørne

Sommer 2021

Publisert

Endelig er verden igjen på vei tilbake dit den skal være, solen skinner fra blå himmel (for de fleste av oss), Korona epidemien er på defensiven og de fleste hoppfeltene er aktive. Høst og vinter har vært tøff for de fleste og for Tromsø fallskjermklubb ble den ekstra utfordrende etter omfattende skader på motor og propell etter en hard landing i september i fjor. Det er derfor ekstra godt å høre at flyet er reparert og at klubben er i luften igjen etter et krevende 2020. Tønsberg hadde også en litt trå start på sesongen etter at høyt smittetrykk og lokale restriksjoner gjorde at de ikke kunne starte opp feltet før 27.mai. De er nå fullt i gang og det er godt å se.

Den 5.mai kom meldingen om at verdens antidopingbyrå, WADA, godtok at VM / Mondial gjennomføres i Russland mellom 9 og 21 august i år. F/NLF har vært i kontakt med NIF for å høre deres syn på norsk deltakelse, og vi har ikke fått noen signaler som tilsier at vi ikke skal sende deltakere. I tråd med tidligere uttalelser fra styret er F/NLF derfor innstilt på å sende deltakere til mesterskapet. Det som gjenstår nå er en risikovurdering av de medisinske aspektene med å reise til Russland. Det er ikke sikkert at alle landslagsutøverne våre vil være fullvaksinerte for Korona før de eventuelt må dra for å rekke mesterskapet og det er dermed opp til den enkelte deltaker å vurdere om de utifra egen situasjon vil dra til Russland. Styret stiller seg bak hver enkelt beslutning som tas, da den enkelte utøver kjenner egen situasjon best selv.

Jeg ser frem til endelig å kunne leke i luften igjen denne sommeren og ser spesielt frem til NM på Lesja i juli. Håper å treffe mange av dere der!

Powered by Labrador CMS