Er du like gira som Maiken Strøm?

TØNSBERG TITS!

Se her alle jenter!

Publisert Sist oppdatert

Tønsberg Fallskjermklubb inviterer til jenteboogie 13.-16. juni 2024! Det er klubbens første jenteboogie på 10 år og  er arrangert av og for jenter. Alle nivåer er hjertelig velkomne! Kom og bli med oss og lag god stemning, bygg relasjoner til andre jenter i miljøet og hopp kule hopp sammen. Oppdatert program for helgen blir lagt ut på Facebook arrangementet snart.

Dette er noe av det du kan forvente:

- Organisert hopping
- Boogie video- Innhopp
- Den fantastiske Camilla Pisciotta skal lage digg middag til oss på festen og selveste Martin Svendby skal underholde oss med kunnskapene sine på popanlegget lørdag kveld!- Det vil bli Konkurranser og raffle med sykt fete premier sponset av LB Altimeters, Modern Avtivity Center, Aerodyne, UPT og Sport 1 Tolvsrød

Med oss som organizere i år har vi blant annet disse:

Siri Victoria Lund blir ikke kalt Super Siri uten grunn! Hun begynte å hoppe i 2008 og er ei skikkelig herlig og kunnskapsrik dame! Hun har konkurrert i FS og deltatt på nesten alle utendørs NM siden hun startet å hoppe. Hun deler med glede på kunnskapen sin og har hatt flere FS rekruttlag de siste årene! Hopper du med Siri, er du garantert å se ett stort smil i lufta som oser positivitet og glede!

Monica Smines tok fallskjermkurs i Bodø i 1993 og flyttet etter det sørover til Tønsberg. Hun er ofte å se på feltet i Tønsberg hvor hun hopper AFF samt FS. Visste du at Monica i 2013 var med å sette verdensrekord i formasjonshopping med 105 andre europeiske fallskjermhoppere i Spania? Da hoppet de fra 20000 fot og fra 7 forskjellige fly.

Vi er så heldige å ha med Camilla Marnor og Christiane Tuv fra FS rekruttlandslaget Thyra og de gleder seg til å hoppe FS med dere! Camilla hadde sitt hopp nr 1000 når de var på treningscamp i USA i mars i år (Tror hun skylder en kasse for dette som bør settes på jenteboogien?).

Ellen Aasgaard har hoppet siden 2014 og er helt rå på tracking, i alle mulige vinkler! Hun gleder seg til å hoppe med dere! Ellen er forresten også instruktør, som flere av organizerne våres, så dersom noen jenter på boogien trenger utsjekkshopp så ordner vi dette!

Olbjørn Lien, hva er det denne mannen ikke kan? Han er rettferdig, ekstremt morsom, holder de beste HL briefene og ikke minst så er han sykt flink til å lære bort og spre kunnskapen sin! Det skal godt gjøres å fly raskere enn Olbjørn!

Vil du vite mer om boogieen sjekk ut eventet på Facebook.

Påmelding gjør du her.

Powered by Labrador CMS