Track Attack 2019.

Track Attack 2023

Hva er bedre enn å utvikle egne tracking skills i trygge omgivelser med vennene dine?

Publisert Sist oppdatert

Kommentar fra redaktør

Redaktøren i Frittfall er en av medlemmene i Team Aviatrix, som også arrangerer Track Attack i 2023. I et lite miljø som fallskjermmiljøet har man ofte flere roller, og det er derfor viktig for meg at dette kommer tydelig frem.

Det er å utvikle egne tracking skills i trygge omgivelser med vennene dine, med noen av verdens beste coacher på solkysten av Norge, selvsagt!

Track Attack er et tracking event arrangert av Tønsberg Fallskjermklubb, hvor fokuset ligger på utvikle egne tracking skills og øke kompetansenivået innenfor tracking. Så hvis du er gira på å endelig få være med å tracke inn i solnedgangen, være på level - i din egen slot, er dette sommerens gyldne mulighet til å bli råtass. Eller kanskje du ønsker å ta solnedgangstracken til et helt nytt nivå?

Arrangementet passer for alle som har over 400 hopp totalt, og kan fly trygt i gruppe på 6 inkludert coach. Med den fantastiske lineup’en av coacher som kommer, kan vi love at både de med intermediate og høyt erfaringsnivå vil få utbytte av coachingen.

I løpet av uka blir det selvsagt innhopp, boogie video, high fives og avslutningsfest.

Rett og slett bangin supergood high energy good times.

Meld deg på her da, før det blir fullt.

Powered by Labrador CMS