Hopp med streamer.

Track Attack 2022

Bangin' supergood high energy good times - hele uken, fra 15 000 fot med fjordutsikt og blå himmel.

Publisert

Tønsberg Fallskjermklubb er kjent for å ha et stort og godt miljø for tracking. For noen uker siden holdt de mest erfarne trackerne i Tønsberg Local Heros Boogie for nybegynnerne. Denne gangen var det de erfarnes tur til å få utfordret seg i luften.

Med coacher som Zions Anna Moxnes og Andreas Mosling, Petter Mazzetta, Domi Kiger, Katie Pee og Benjamiin Laudrup var Track Attack satt opp for suksess. Daniel Sotillo, en av grunnleggerne av Track Attack, var tilbake i Tønsberg for å filme og lage video fra eventet.

Med en så variert gjeng av coacher fikk man litt av alt. Mens noen hadde fokus på det supertekniske og raske, hadde andre fokus på det lekne og kreative. Dette gjorde at alle fikk prøvd seg og utviklet seg på flere områder i trackingen sin.

Nivået blant deltakerne var høyt i år. Fjorårets coach og tidligere landslagshopper Arne Helge Andersen var i år med som deltaker. Anna Moxnes forteller at det er kult å se at flere av deltakerne kommer tilbake år etter år, og at nivået blant trackere i Norge er så høyt.

Torsdag var det innhopp på Ringshaugstranda. I Track Attack-tradisjonens tro ble det reker, loff og bading i solnedgangen.

Lørdag og sjarmøretappen av eventet blåste bort. Det skulle gjøres bigways og innhopp til den berømte Farmen til Audun Wik. Bangin' supergood high energy good times ble det likevel med grillmat og video i solnedgangen.

Video av Daniel Sotillo

Powered by Labrador CMS