Oppdatering fra akrolaget

VM snart i gang for de norske deltakerne

Publisert

Nå er det tirsdag 10. august. Det betyr at om eksakt én uke er det første konkurransedag for oss i VM. Da er det kanskje bra med en oppdatering?

Uppsala: Klokken er 06:30 og dagen har pågått i 90 minutt allerede. Noen morgenfugler er verken Andreas, Amber eller undertegnede, men VM foregår fem timer øst, så døgnet må snues nå. Vi tar én time per dag og satser på behagelig vekkeklokke 0200 fra fredag denne uka.

Amber om følelsen nå: - Jeg gleder meg å sette i gang med å endelig konkurrere som landslag. "It's about time!"

Vår siste treningsuke er lagt til Gryttjom, rett nord for Stockholm. Gjennom sommeren har Petter Stensvold hatt hovedansvaret for coaching. Uten hans hjelp hadde vi ikke stått her i dag med en frirutine vi føler oss trygge på. Nå den siste uken er treningen veldig lik konkurranse, og vi har med oss Roy Wimmer-Jaglom. Roy er en særs dyktig kameraflyver og vil gi oss de siste innspill fra hans perspektiv. Kanskje kan vi endre på noen små detaljer helt i innspurten?

VM startet i mandag 9. august og vil vare frem til 20. august. Mesterskapet er delt inn i to deler. Denne uken er det FS, VFS, og en rekke skjermøvelser, mens neste uke blir det artistiske grener og vingedrakt. Siden Agera og Blue Pelican trakk seg er det ingen norske utøvere i aksjon første uken, men neste uke stiller Norge i freefly med Team Zion, i wingsuit performance med Remi Damgaard og i akrobatisk wingsuit med Andreas (kamera), Amber og undertegnede. Resultater kan følges på intimescoring.com

Powered by Labrador CMS