Idrettsnytt

Idrettsnytt fra Landslagsansvarlig Marius Sotberg.

Publisert

Konkurranser

MARIUS SOTBERG

Marius Sotberg har vokst opp på hoppfeltet. I 1998 gjorde han tandemhopp og ett år etterpå gjennomførte han linekurs. Fra 2009-2015 hoppet han på Freeflylandslaget og har totalt gjort over 6000 hopp.

Marius har vært landslagsansvarlig siden 2020.
Fun fact: Til tross for dagens gode frittfall skills, tumblet Marius på sine tre første 5 sekunders frittfall hopp. På et av hoppene landet han også med tvinn på riserene.

2022 er VM år og vi har 14 utøvere fordelt på FS4, VFS, Freefly og Wigsuit Performace som drar til Eloy Arizona for å representere Norge i oktober. Vi hadde i utgangspunktet 19 utøvere, men pga 18 års grense for å hoppe fallskjerm i usa var det ikke mulig for utviklingslandslaget Thyra å stille med den lagoppsettningen som var ønskelig. Det var selvfølgelig ingen større utfordring for et norsk landslag som rask fant en ny konkurranse, European Skydive League i Belgia, der de er i skrivende stund.

Interessen for landslaget har økt de siste årene, noe som viste seg på årets NM da flere utøvere ønsket å vite mer om muligheter for å komme inn på landslaget. Døren til landslagsansvarlig står alltid åpen så her er det bare å høre av seg når som helst.

Landslagsuttak

Vi avholder landslagsuttak i Freefly den 18 november på Modern Activity Cennter. Informasjon ligger på FNLF sin side under idrett.

Powered by Labrador CMS