Det skal konkurreres i flere disipliner over Voss i august.

Invitasjon til Norgesmesterskap

Fallskjermseksjonen Norges Luftsportsforbund og Voss FSK inviterer til Norgesmesterskap i fallskjermhopping 2022 på Bømoen flyplass.

Publisert

Nyttige lenker

Innbydelse: Her
Påmelding: Her

Facebookevent: Her

Terminliste VFSK: Her

F/NLF konkurransehåndbok: Her

Restultater fra tidligere NM: Her

Kom i gang med laghopping: Her

Om hoppfeltet

På Voss er det store landingsområder og en cessna caravan med erfarne piloter. På hoppfeltet er det mockup lignende flydøren man hopper fra, pakketelt med dyktige pakkere, undervisningsrom og debriefstasjoner. Det er cafe med variert meny eller kjøkken og utegriller dersom du vil lage mat selv.

Det vil være muligheter for å trene på Voss før NM. Ta kontakt på andreas@skydivevoss.no for lagdeal. Det vil ikke være hopping på Bømoen søndag 31. juli.

Konkurransen

Første uken i august skal det kåres norgesmestere i formasjonshopping, friflyging og wingsuit performance på Voss. I både formasjonshopping og friflyging er det flere klasser. For nybegynnerklassen trenger man ikke mer enn A-lisens og dette er en fin introduksjon til videre konkurranse. Rekruttklassene krever litt erfaring og B-lisens, men det er likevel ikke slik at man må kunne alle de obligatoriske rundene for å delta. Det samme gjelder for de åpne klassene og wingsuit. Det viktigste er at man vil ha det gøy og utvikle seg som fallskjermhopper!

Det finnes mange flinke og erfarne lag- og konkurransehoppere på norske hoppfelt. Ikke vær redd for å ta kontakt og spør om tips og triks til trening og konkurranse. De fleste vil mer enn gjerne hjelpe deg og laget ditt!

Powered by Labrador CMS