Når alle er på level gir det god oversikt og hoppet er tryggere for alle.

Trackingskolen #2: LEVEL

Trackingskolen tar deg gjennom og forklarer de ulike delene av et trackinghopp. I andre del kan du lese om level.

Publisert Sist oppdatert

Uansett hvilken type hopp man gjør, er det viktig å være på level. Dette gir alle i gruppen god oversikt og gjør hoppet tryggere.

Danger zone

I et hopp hvor man kun faller vertikalt vil "danger zone" være over formasjonen, mens det i tracking vil være skrått bakover i retningen man kommer fra. Dette er fordi man i tillegg til å falle vertikalt, også flytter seg horisontalt.

Dersom noen har en utilsiktet skjermåpning, mister kontroll over hastigheten eller vinkelen hen flyr i og popper, er det viktig at dette luftrommet er fritt. Dette er særlig viktig å huske på dersom man ligger bak formasjonen og prøver å ta igjen gruppen. 

Level før slot

Selv om man gjerne vil ligge nær formasjonen er det mye bedre å ligge et stykke unna og være på level, enn å ligge nærme off level. Når man er på level kan man begynne å jobbe for å komme nærmere.

Level varierer

Det som gjør level i tracking ekstra utfordrende å forstå, er at level endrer seg ut i fra vinkelen man flyr i. I eksemplene under kan du se hva som er typiske feil, samt hvordan det burde se ut.

Powered by Labrador CMS