Når alle er på level gir det god oversikt og hoppet er tryggere for alle.
Når alle er på level gir det god oversikt og hoppet er tryggere for alle.

Trackingskolen #2: LEVEL

Trackingskolen tar deg gjennom og forklarer de ulike delene av et trackinghopp. I andre del kan du lese om level.

Publisert

Uansett hvilken type hopp man gjør, er det viktig å være på level. Dette gir alle i gruppen god oversikt og gjør hoppet tryggere.

Danger zone

I et hopp hvor man kun faller vertikalt vil "danger zone" være over formasjonen, mens det i tracking vil være skrått bakover i retningen man kommer fra. Dette er fordi man i tillegg til å falle vertikalt, også flytter seg horisontalt.

Dersom noen har en utilsiktet skjermåpning, mister kontroll over hastigheten eller vinkelen hen flyr i og popper, er det viktig at dette luftrommet er fritt. Dette er særlig viktig å huske på dersom man ligger bak formasjonen og prøver å ta igjen gruppen. 

Level før slot

Selv om man gjerne vil ligge nær formasjonen er det mye bedre å ligge et stykke unna og være på level, enn å ligge nærme off level. Når man er på level kan man begynne å jobbe for å komme nærmere.

Level varierer

Det som gjør level i tracking ekstra utfordrende å forstå, er at level endrer seg ut i fra vinkelen man flyr i. I eksemplene under kan du se hva som er typiske feil, samt hvordan det burde se ut.

Powered by Labrador CMS